La Noctambule: een Halloween-special die op grote avonden de aandacht trok!

0

De 5e editie van de Noctambule die afgelopen vrijdag door de Association "Dream of Trail" werd georganiseerd, kende een nieuw populair succes met meer dan 400 geregistreerde deelnemers op de 10 km en 4 km route.

La Noctambule is een nieuw leuk en feestelijk concept, toegankelijk voor iedereen: alleen of in een team, met vrienden of familie, met de ziel van een topsporter of af en toe een hardloper, zaakvoerder of student, iedereen is de Welkom!

De 10 km-race gereserveerd voor ervaren hardlopers zag de overwinning van Tom Richard die het parcours op de paden van Bellevue voltooide in 49-57 ''. Hij loopt voor op zijn nummer twee, Fabrice Arnaud, met bijna drie minuten aan de finish, Bruno Alvarez voltooit het podium met een tijd van 56'42 ''.

Voor de meisjes was de race prachtig. Inderdaad, Céline Verdonck won in 1u08'11 '' met meer dan vijf minuten voorsprong op Marion Villard (1u13'21 ''), Mélanie Chagnon eindigde op de 3e plaats in 1u13'59 ''.

Een ander hoogtepunt van deze 5e editie van de Noctambule: de 4 km! Een nogal feestelijk evenement waarbij jong en oud de afstand hebben 'ingeslikt' in vreugde en goed humeur. Zonder de vele vermommingen voor Halloween alomtegenwoordig door de cursus te vergeten!

Voor de duidelijkheid, Laurent Guy kwam als winnaar (24'14 '') over de finish voor William Huc en Mickaël Bacon.

Aan de kant van de meisjes klom Margot Corroy op de 1e trede van het podium met een tijd van 28'36 '', Juliette Conte en Nathalie Guerre eindigden respectievelijk op de 2e en 3e plaats.

Vereniging "Dream of Trail" bedankt de talrijke deelnemers, sponsors en vrijwilligers.