"July Strides" RACE: Blauw ... een kleur van kampioenen!

0

Het moet de kleur zijn van de winnaars die deel uitmaakten van het Dream Team tijdens de "14 July Strides". Ze glimlachten allemaal en de sneakers werden om 17 uur geslepen. Aan het begin van de race midden in een menigte die kwam genieten van deze feestelijke dag in Saint-Martin.

Een afstand van 6 km zou worden afgelegd in de straten van Marigot onder een zeer zware hitte en bij Dream of Trail was het Tanguy (onder de 18) die zijn medaille won in 37'08 '', evenals Sophie en Thierry die het evenement voltooide met een tijd van respectievelijk 31'44 '' en 24'45 ''.

Bravo voor Fabrice Arnaud van Inter Générations die de finishlijn overkwam in 21'32 '' en de Avenir Sportif Club de Saint-Martin voor de organisatie.