BEACH TENNIS: De favorieten beefden niet ...

0

FCBT internationaal toernooi

Het internationale toernooi dat afgelopen weekend door de Friendly Caribbean Beach-Tennis Association werd georganiseerd, was een doorslaand succes op Palm Beach. En de favorieten zijn naar de gelegenheid gestegen!

Mooie wedstrijden, zwaarbevochten wedstrijden, het internationale FCBT-toernooi (graad 3) heeft al zijn beloften gehouden in Orient Bay.

Bij mannen, de nummer 1 van de wereld, won de Italiaan Alessandro Calbucci, verbonden aan Mark Bonfigli, deze editie van 2015 door in de finale te winnen van het duo Riviera-Helmut. Merk op dat de Franse nummer 1 op de ITF, Régis Courtois, in de halve finale verloor van de toekomstige winnaars van het toernooi.

Van de vrouwenkant, petje af voor Julie Labrit en Marisa Mora die de pas van drie hebben gemaakt. Inderdaad, na winst in Saint-Barthélemy en tijdens het SMBT-toernooi in Saint-Martin, bereikten de twee kampioenen afgelopen zaterdag de treble na hun nieuwe succes in de finale behaald ten koste van het duo Rénata Haoues - Aline Arnaud. Zei je heilige uitvoering? _AF