VOETBAL: Junior Stars deden niets ...

0

Finale Saint-Martin Cup

Aan het einde van een aangename vergadering die volgde, wonnen de Junior Stars afgelopen zondag de Saint-Martin Cup (seniorencategorie) en wonnen ze voor een dappere formatie van aanvallers (2-1).

Voor de aftrap namen de tweeëntwintig acteurs een minuut stilte in acht ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag. Maak na de emotie plaats voor de wedstrijd De Junior Stars scoorden via Davy (18e) het eerste doelpunt van de wedstrijd.

In de tweede helft zorgden de aanvallers voor een gelijkmaker dankzij Glasgow (68e), maar Despeine, aan het begin van het laatste kwartier, bezorgde de Junior Stars de overwinning met een mooie duikkop.

"Ik ben onvermijdelijk tevreden met het resultaat", zei Nacio Arrindell, de coach van de Junior Stars, na de wedstrijd. “Ik herinner me vooral de goede prestaties van de jongeren in deze wedstrijd. Het is bemoedigend voor de toekomst. '

Jongeren in de kijker

Ook tijdens het weekend waren de jeugdfinales (categorieën U 13 en U 15).

Onder de U13's won Junior Stars "A" voor het Junior Stars "B" -team met een score van vier tegen twee.

Aan de kant van de U 15 schrapte Juventus de Saint-Martin logischerwijs de Junior Stars (4-0).

Onthoud tot slot dat onder de U17's de Junior Stars afgelopen woensdag Saint-Louis Stars hadden verslagen, op de eindstand van acht op één. _AF