SXM MTB Xtreme Duo in St-Martin: Mark Maidwell en Oats Paines winnaars na de inspanning!

0

Georganiseerd door Tri-Sport en SXM Moutain Bikers, vond de SXM MTB Xtreme Duo onlangs plaats in aanwezigheid van vele mountainbikers die klaar waren om de strijd over een lange afstand aan te gaan!

De start van de race werd om 6 uur gegeven met een route bezaaid met valkuilen en grote moeilijkheden om te overwinnen, waaronder de beroemde klim van Pic Paradis.

Aan het einde van de inspanning won het duo Mark Maidwell - Oats Paines (Music Men) in 2u48'46 '' voor het duo Dick Luttekes - Karel Spijker (Oyster Power) die de race finishte in 2u51'40 ' ', Carty Kenny en Noel Kianny (Team Fortenight) voltooien het podium met een tijd van 2u53'. Bravo voor deze jonge kampioenen, die allebei junioren zijn.

In de categorie EBike behaalden Kevin Jacquin en Yann Ballerin (Power Rangers) de eerste plaats met een tijd van 3:21:20 ''.

Uiteindelijk, in een gemengd team, komen Andy Armongon en Céline Verdonck over de finish als winnaars in 3u54'55 ''.

Naast de resultaten moeten alle deelnemers worden gefeliciteerd met hun moed en onzelfzuchtigheid die tijdens het evenement wordt getoond.