Hardlopen: groot succes van de 20e editie van de 10 km van Saint-Martin

0

77 lopers gingen afgelopen zondag aan de start van de 20ste editie van de 10 km van Saint-Martin met als nieuwigheid dit jaar een klassement in koppel dat door de organisatoren aan de vooravond van Valentijnsdag werd vastgesteld.

Naast de gebruikelijke klassementen is er een “paar” klassement opgesteld met de gemiddelde tijden van de twee renners. Felicitaties aan Félicia Paines-Robinson en Omarco Robinson, winnaars van het evenement voor Jennifer Thomas – Germain Thomas en Anna Gérard – Elias Gérard.

Een dikke proficiat ook aan de vertegenwoordigers van de Avenir Sportif Club de Saint-Martin, Agnès Puigcerver, Félicia Paines-Robinson en Murielle Paul die de eerste 3 plaatsen wonnen op de scratch van het vrouwenpodium.

Bij de mannen domineerde Omarco Robinson de race met kop en schouders en kwam hij over de finish in 35'12''. De tweede plaats werd daarentegen slechts voor drie seconden beslist tussen Andy Guibreteau (36'26'') en Jean Gouin (36'29'').

De Avenir Sportif Club de Saint-Martin wil graag de partners bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze 20e editie: Dauphin Telecom, Tackling Assurance, Caribbean Construction en Steiner Entretien.

Tot ziens op zaterdag 12 maart om 16 uur voor La Saint Martinoise, alweer 10 jaar! En op woensdag 16 maart om 9 uur voor La Saint Martinoise Girls, schooleditie. _AF