La Noctambule: altijd hetzelfde populaire succes!

0

De 4Eme editie van de Noctambule georganiseerd door de "Dream of Trail" Association behaalde een nieuw populair succes met niet minder dan 315 deelnemers geregistreerd op de 10 km en 4 km routes.

La Noctambule is een nieuw leuk en feestelijk concept, toegankelijk voor iedereen: alleen of in een team, met vrienden of familie, met de ziel van een topsporter of af en toe een hardloper, zaakvoerder of student, iedereen is de Welkom!

De 10 km-race gereserveerd voor bevestigde hardlopers zag de overwinning van de grote favoriet, Greg Pigeon, die het parcours op de paden van Bellevue in 52'25 verraste. Hij loopt voor op zijn nummer twee, Genel Jacsaint, met meer dan 5 minuten aan de finish en Gerben Tomassen voltooit het podium met een tijd van 58'52.

Voor de meisjes was de race prachtig. Jelle Janssens won inderdaad in 1u07'52 met een paar meter voorsprong op Céline Verdonck, Adeline Lux eindigde op de derde plaats in 3u1'08.

Het volstaat te zeggen dat de overwinning een handvol seconden werd gespeeld. Wat een finale!

Een ander hoogtepunt van deze 4e editie van de Noctambule: de 4 km! Een nogal feestelijk evenement waarbij jong en oud de afstand hebben 'ingeslikt' in vreugde en goed humeur. Zonder de carnavaleske alomtegenwoordig door de cursus te vergeten!

Voor de goede orde, William Huc kwam als winnaar (24'27) over de finish voor Ronan Garnier en Lou Nkapa.

Aan de kant van de meisjes klom Sarah Coupillet op de 1e trede van het podium met een tijd van 25'52, Sandra Garnier en Margot Corroy eindigden respectievelijk op de 2e en 3e plaats.

De Vereniging "Dream of Trail" nodigt u in oktober uit voor een nieuwe "Noctambule", Halloween-versie!_AF