GYMNASTIEK: Ze hebben alles gewonnen!

0

Club van Saint-Martin

De Saint-Martin-gymclub domineerde de territoriale kampioenschappen met kop en schouders en won maar liefst vijftien medailles.

Deze territoriale kampioenschappen werden georganiseerd door het Regionaal Comité van Guadeloupe, drie clubs uit Saint-Martin waren aanwezig bij Bel Air.

De wedstrijd begon met de kuikens en het regionale niveau (GWADAGYM) voor de jongste, de jongste, de jongste en de jongste.

Honors:

• Kuikencategorie:

2007 Categorie: 1e Alyla Denis, 2e SHAMARIAH WILLIAMS

Categorie 2008/2009: 1e Meissa Vallet, 7e Mia Patrick en 8e plaats Thaira Samer.

• Benzamine categorie: 1e THIRIET CLOE, 2e Lia-meer, 3e Inguenaud Kéona. Onze drie jongste opeenvolgende op het podium

•  Minimale categorie: 1e THIRIET JADE, 2e MOUSAMY MALOE, 3e BIBRAC YANA

Nog een 100% Gym Saint Martin-podium, Mussington Zaidha staat op de 4e plaats.

Maloé en Yana ontdekten de wedstrijd en wisten op het podium te komen tegen ervaren gymnasten. Gefeliciteerd!

• Categorie "AINEES"

1e ZOE VAN ZADHELOFF (Nederlandse zijde, Nia)

2e SILVESTRE LESLIE (SXM gymclub)

3e VUILLEMIN SASHA (SXM sportschool club)

Op zondag 20 maart, plaats in de FFREGION-competitie (hoger niveau), werd territoriale excellentie alleen vertegenwoordigd door de SXM gymclub.

PRIJZEN

1e AFIYA DENIS

2e TIA FLEMING

3e YSALIS AMIAUD (geüpgraded)

GAM: 1e THIBAULD BORRELLI

De meeste van deze gymnasten worden geselecteerd voor het Guadeloupe-kampioenschap in mei. _AF