GOLF: ST-KITTS OPEN RESULTATEN 2016

0

Afgelopen weekend nam een ​​delegatie van tien Tamarin-spelers deel aan het St-Kitts Open.

Op de droombaan van Frigate Bay wilden onze vertegenwoordigers geweldige prestaties neerzetten tijdens deze langverwachte jaarlijkse bijeenkomst.

Aan het einde van deze 2 dagen durende wedstrijd, die bijna honderd lokale golfers en nabijgelegen eilanden samenbracht, won Raymond Percival van St-Kitts de categorie "kampioen" met een score van 143 (+1). De 5-jarige Pierre Garcia (Hcp 14), die in dezelfde categorie met de beste spelers in de regio wreef, eindigde op de derde plaats met een score van 3 op de eerste dag en 75 op de tweede (1 in totaal), wat een goed optreden. In de categorie "Mannen" eindigde Yannick als 81e in bruto en in "Dame" eindigde Anne-Marie Bouillé als derde in netto. Volgende grote bijeenkomst: de Anguilla Open van 2 tot 156 juni.

Golf is een sport en een levensschool. Leer golfen en / of word lid van de Association des Tamarins: