Futsal: een toernooi dat al zijn beloften is nagekomen!

0

Dertien teams kwamen samen voor een toernooi, georganiseerd door de vereniging SXM Sport Mouvement in de Halle des Sports, dat een groot succes was.

De zes aanwezige seniorenteams waren onder meer de formatie van Team Bellevue, één uit Grand-Case, het Flamingo-team uit Marigot, een U17-selectie uit Concordia, evenals twee teams uit Saint-Barthélemy, de Arawak en Team FWI.

De Arawaks klimmen naar de bovenste trede van het podium, gevolgd door het U17-selectieteam, de Saint-Barths van Team FWI worden op de 3e plaats geplaatst en Team Bellevue eindigt op de 4e plaats.

De Arawak-ploeg won ook de beker voor de beste speler, evenals de beker voor de beste doelman. De Topscorer's Cup gaat naar Team Bellevue.

Onder de U15's waren er vijf teams in competitie. Uiteindelijk won het Concordia-team het toernooi, gevolgd door de All Stars en een team van Sandy Ground.

Wat betreft de jongeren onder de 13 waren er twee teams in de strijd, die van Concordia wint, voor het Agrément-team.

Voor Julius Richardson, voorzitter van de vereniging SXM Sport Mouvement, "was het een zeer betrokken, intens toernooi, met teams die alles gaven". De organisatoren van het toernooi bedanken alle deelnemende teams, evenals het grote publiek.