Futsal: Juventus wint de 1e beker van Saint-Martin!

0

Een kleine terugkeer ter ere van Juventus die zegeviert in de 1leeftijden Saint-Martin Futsal Cup georganiseerd door de League na een spectaculaire finale tegen Junior Stars.

Het was dus aan het einde van de spanning en de verlenging dat de teamgenoten van Vincent Rodriguez uiteindelijk wonnen tijdens een totaal gekke ontmoeting.

Terwijl "Juve" snel met drie tegen nul leidde, vond Junior Stars eindelijk de juiste formule en scoorde het kleinigheidje van zes opeenvolgende doelpunten om voor rust zes doelpunten naar drie te leiden.

Vanaf de hervatting zetten Yannick Belchasse en zijn familie hun momentum voort om tot 5 doelpunten op voorhand op het scorebord te tellen.

Maar de prachtige machine van Junior Stars zal uiteindelijk stoppen. Juventus zal dan de bres in rennen en geleidelijk de achterstand inhalen om uiteindelijk 17 seconden na het laatste fluitsignaal gelijk te maken (9-9).

Het was daarom noodzakelijk om een ​​uitstel van vijf minuten te gebruiken om te proberen te beslissen tussen de twee teams. Uiteindelijk was het Juventus de Saint-Martin dat het meest realistisch zou worden door een 10e en laatste doelpunt te scoren dat synoniem staat met overwinning.

De aanhangers van de “Wit en Zwart” die in groten getale naar de sporthal kwamen, konden hun vreugde laten ontploffen. Ja, Juventus de Saint-Martin kwam terug van de duivel Vauvert! _AF