VOETBAL: United Stars winnen tegen Juventus!

0

Jeugdkampioenschap

De kampioenswedstrijd, categorie U 15, eindigde ten koste van Juventus de Saint-Martin (3-2) in een overwinning voor United Stars.

Als de grond van het Jean-Louis Vanterpool-stadion de beoefening van het mooie spel niet vergemakkelijkt, probeerden de tweeëntwintig acteurs toch de hele bijeenkomst een kwaliteitsshow te bieden.

De spelers van Juventus de Saint-Martin dachten dat ze het hardst hadden gedaan door vlak voor rust de score te openen, maar dat was zonder te rekenen op de trotsreactie van hun tegenstanders zodra de tweede helft hervatte. In een paar minuten tijd wist de formatie van United Stars de waakzaamheid van de ongeïnspireerde verdediging van "Juve" te misleiden.

De verlaging van de score van "Blacks and Whites" aan het einde van de wedstrijd verandert niets aan de uitkomst van de wedstrijd.