VOETBAL / Claude Tage Memorial: overwinning voor Juventus van Saint-Martin!

0

De 1leeftijden editie van het Claude Tage Memorial gaf op 27 en 28 mei een geweldige show in het Jean-Louis Vanterpool-stadion, waar zestien teams alles op alles zetten om de felbegeerde trofee te winnen!

Ter ere van wijlen Claude Tage, een sleutelfiguur in het Saint-Martin-voetbal, bracht het toernooi dat zijn naam draagt ​​zestien teams uit Saint-Martin en Saint-Barthélemy (categorie U 13) samen. De jonge voetballers hebben gedurende twee dagen geweldige prestaties geleverd om te proberen hun naam op de lijst van winnaars te krijgen van dit nieuwe toernooi, dat in een uitstekende gemoedstoestand werd gespeeld.

Qua resultaten won Juventus de Saint-Martin de finale van Saint-Louis Stars, de kleine finale werd gewonnen door Junior Stars "A" ten koste van het Nederlandse team Eagles.

De leiders van Junior Stars willen graag alle mensen bedanken die hebben meegewerkt aan het goede verloop van het toernooi. Tot volgend jaar ! _AF

De ranglijstt:

1er Juve, 2Eme St. Louis sterren "A", 3Eme Junior Sterren “A”, 4Eme adelaars, 5Eme Voeg een ... toe", 6Eme FC Marigot, 7Eme hete sporen, 8Eme Feniks, 9Eme "B" toevoegen, 10Eme flamingo's, 11Eme Junioren U11, 12Eme voetbal vijf, 13Eme Aanvallers, 14Eme St.Louis "B", 15Eme Junior Sterren “B”, 16Eme Risc takers