Voetbal (internationale vriendschappelijke wedstrijd): De selectie van Saint-Martin wint logischerwijs van de Bahama's (2-0)

0

Met het oog op haar deelname aan de Nations League (CONCACAF-zone) komende juni, bood de selectie van Saint-Martin afgelopen zaterdag een prachtig gezicht in het Thelbert Carti-stadion in Quartier d'Orléans door de meest logische overwinning ter wereld tegen de Bahama's .

Drie maanden voordat Saint-Martin in de running was voor de kwalificaties van de Nations League, voerde de selectie van Saint-Martin een nieuwe beoordeling uit van het personeelsbestand tegen het team van de Bahama's. Na een wat aarzelend begin van de wedstrijd namen de mannen van Stéphane Auvray de leiding over de bezoekerself en vonden vlak voor rust de opening dankzij Danilo Cocks (37Eme).

Terug uit de kleedkamer probeerde de selectie van Saint-Martin de instructies van de coach te respecteren, vooral in de algehele animatie van het spel. Als alles niet perfect was, leverde de lokale elf een serieuze en bemoedigende prestatie voor de rest van de wedstrijd. seizoen.

Yannick Bellechasse, auteur van een schitterende directe vrije trap in de 91Eme minuut, bracht de stand op twee tot nul in het voordeel van Saint-Martin. Een succes dat noodzakelijkerwijs gunstig is voor het vertrouwen van de groep.  _AF