RUNNING: Proficiat aan de deelnemers! 10 km van Frankrijk

0

Vijftig lopers namen afgelopen zondag deel aan de 2e editie van de 10km Hexagon, een wedstrijd die tegelijkertijd werd betwist in vijftien steden in Frankrijk en ook in Saint-Martin!

Felicitaties aan deze sportmannen op zondagochtend die deelnamen aan het avontuur met een paar uur verschil vergeleken met de zeshoekige hardlopers. Patrick Trival en zijn medewerkers van de Avenir Club Sportif de Saint-Martin feliciteren zichzelf met de goede geest die de hele race heerste.

Wat de resultaten betreft, won Grégory Madrid bij mannen in 38'40, een gemiddelde van 15,5 km / u. De leden van Inter Generation Runners Fabrice Arnaud (39'41) en Sully Wilfred (39'49) maken het podium compleet.

Bij vrouwen een mooi succes voor Stéphanie Victoria in 49'48 voor Aline Chauvin (50'18) en Anne-Christine Calvel (50'37). Aan de jeugdkant,

In de jeugd won Bruno Alvarez de race in 44'11, gevolgd door Kai Piscione (44'21) en Anthony Seguin (48'46). _AF