Beach-Tennis: Reeds op hoog niveau getoond voor het BT 100 Youth U18 Tournament, georganiseerd in Orient Bay!

0

Parallel aan het BT 1000-toernooi vond op het terrein van Orient Bay (voorheen Palm Beach) de door Friendly Caribbean Beach-Tennis georganiseerde BT 100 Youth U18 plaats. Er werden mooie wedstrijden gespeeld tussen de acht ingeschreven teams.

Het paar Friendly Caribbean Beach-Tennis (FCBT), Amélie en Alexandre Thiant, Junior kampioenen van Guadeloupe won de finale met een score van 5-4 4-1 tegen het duo bestaande uit Tiago Andreoletti (GBT) en Kenny Bouny -Questel ( KBT).

De Martinique-kampioenen van de BTM KOUMBA Timothé en MURCIANO Noam eindigen op de 3e trede van het podium.

Het duo van Tennis Club Ile de Saint-Martin/KKO, Charlotte Martinez en Charlotte Claudel eindigde op de vierde plaats.

Proficiat aan alle deelnemers voor hun geweldige houding tijdens het toernooi. De opvolger is er!

Alle geregistreerde teams ontvingen een prijs aangeboden door de evenementpartners: FWI, Bubble Shop, SXM Cap, Kréoli Bijoux.