BEACH TENNIS: Beach Garden georganiseerd door het Caribbean Sport Center in Colombier: een echt succes!

0

Het was in de nieuwe faciliteiten van het Carribean Sport Center in Colombier dat het eerste Beach Tennis- of Beach Garden-toernooi plaatsvond in aanwezigheid van Friendly Caribbean Beach Tennis en de Ouanalao Beach Club van Saint-Barth (OBC).

Dit eerste sportevenement in de Beach Garden vond plaats op de vier nieuwe banen in Colombier, op de plaats van de oude manege. Veel gemengde teams kwamen deze nieuwe infrastructuur voor de beoefening van beachtennis op het platteland testen, zowel overdag als 's nachts, waarbij de club beschikt over gloednieuwe verlichting!

Deze eerste ervaring werd met succes bekroond onder alle aanwezige strandgangers, in het bijzonder de spelers uit Saint-Barth die dit eerste vriendschappelijke en gezellige toernooi, georganiseerd door het Carribean Sport Center, voor wat dan ook ter wereld, niet zouden hebben gemist. Alle spelers genoten van het spelen op zand van zeer goede kwaliteit.

Een gemengde BT200 op 6 januari 2024

Qua resultaat won de ploeg van François Thiant (FCBT) en Fanny Marchesi (OBC) in de finale van het duo Laurent Delaval (OBC) en Ninon Michon (FCBT).

De kleine finale werd gewonnen door François Lamort en Delphine Lamort ten koste van Laurence Delaporte en Eliette Delorme.

Houd er rekening mee dat het Caribbean Sport Center 7 dagen per week geopend is met de mogelijkheid om drie keer per week 's avonds te spelen, op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond (informatie op 7 0690 31 31 of 22 0690 76 18).

Houd er ten slotte rekening mee dat Friendly Carribean Beach Tennis zijn eerste goedgekeurde BT1 Mixed-toernooi organiseert op zaterdag 200 januari 6 in het Caribbean Sport Center, de nieuwe trainings- en wedstrijdlocatie.

Voor het toernooi van 6 januari vinden de inschrijvingen plaats vóór 3 januari 2024 op FCBTSXM@gmail.com.

De loting vindt plaats op 5 januari 2024 om 18 uur in het Caribbean Sport Center in Colombier. Let op, plaatsen zijn beperkt! _AF