Een vloedgolf van deelnemers in de straten van Marigot!

0

Met 255 deelnemers was de 5e editie van Saint-Martinoise, georganiseerd door de Avenir Sportif Club de Saint-Martin, een daverend succes op zaterdag 11 maart 2017. De roze golf ging opnieuw door de straten van Marigot, voor de grootste geluk voor hardlopers en wandelaars op het eiland, maar ook voor toeschouwers in de stad.

Met de meter van dit jaar, mevrouw Rosette Lake Gumbs, vice-president van de gemeenschap, die wilde onthouden dat vrouwen nog niet zo lang geleden geen toegang hadden tot bepaalde wedstrijden, hield de Saint-Martinoise 2017 zijn beloften: sport promoten, in een leuke geest!

Maar het was voor sommige van deze dames nog steeds een wedstrijdkwestie omdat het evenementrecord dit jaar werd verbroken door Mobuchon Cécilia van Intergeneration Runners in 20'58, gevolgd door Paines Félicia van l'Avenir Sportif Club in 22'07 en Célestine Sarah in 22'31.

- Vadeleux Sandra in 24'39

Voor wandelaars gaat de eerste plaats naar FONTAINE Carla in 41'31, gevolgd door GESBERT Emma in 41'34 en PERONIN Julie in 41'36.

Aan elk van de deelnemers werd een medaille en een diploma uitgereikt en tijdens de loterij werden veel geschenken gewonnen die door de sponsors werden aangeboden.