Futsal (Senior Championship): Juventus heeft FC Marigot verpletterd!

0

Ter gelegenheid van de 1leeftijden Dag van het Senior Futsal Championship georganiseerd door de Liga van Saint-Martin, Juventus van Saint-Martin sloeg een grote slag toe door op de river een score van acht tegen één te winnen van FC Marigot.

Lawine aan doelpunten in de sporthal van Marigot waar de spelers van Juventus de Saint-Martin grotendeels de debatten domineerden tegen een formatie van FC Marigot die in de tweede helft uitgestorven was. Inderdaad, na een stand van pariteit in de eerste helft (1-1) kon de verdediging van Marigot het tempo van zijn tegenstander een nacht lang niet bijhouden. Kortom, de verdediging nam water en kreeg het kleinigheidje van zeven doelpunten tegen! Eindscore acht tegen één.

Gilles Petit, technisch adviseur van Saint-Martin, verantwoordelijk voor deze spectaculaire discipline, hoopt dit seizoen tussen de zes en acht teams samen te brengen voor het Futsal-kampioenschap van Saint-Martin. Ter herinnering: alleen spelers in het bezit van een licentie mogen deelnemen aan officiële competities.

“Ons doel is om op middellange termijn een selectie te creëren en in de toekomst deel te nemen aan regionale en zelfs internationale wedstrijden”, benadrukt Gilles Petit.

Ondertussen staat de volgende dag op het programma voor dinsdag 10 november, nog steeds in de Sporthal in Marigot in aanwezigheid van nieuwe teams en twee officiële scheidsrechters, getraind in de specifieke regels van Futsal. _AF