Race: "La Saint-Martinoise" of leven in ROSE!

0

Georganiseerd door de Avenir Sportif Club de Saint Martin, de 7e editie van "La Saint-Martinoise", een 100% vrouwelijke race en wandeling, verzamelde afgelopen zaterdag bijna 260 vrouwen in de straten van Marigot.

Na een collectieve warming-up, geleid door Jérémy de GYMFIT, werd de start om 16 uur op de Marigot-markt gegeven door de voorzitter van de Carnival Committee, mevrouw Luciana RASPAIL, meter van deze editie, die eerder een levendig eerbetoon aan vrouwen had gebracht, en hun plaats in de samenleving.

Het was Félicia PAINES van de Avenir Sportif Club de Saint Martin, die vanaf het begin de leiding nam en als eerste over de finish kwam in 21'41 'en de eerste plaats van het Misses-podium veroverde. .

In de categorie Dames staat Nathalie NANIEZ op de eerste trede van het podium in 22'46 ''.

In de categorie Wandelen kwam Cécile LOUSSERT over de finish in 36'24 ''. In de categorie Moeder / Dochter eindigde het “Merlettes” -team onder leiding van Magalie MERLE en haar dochter Tamara MERLE als eerste. Wandelaars en hardlopers voltooiden allemaal het parcours van 5 km en kwamen in een goed humeur onder een brandende zon over de finish. Het is in muziek dat het evenement werd voortgezet met Fabiana RICHARDSON van KALABOOM EVENTS die “Les Saint Martinoises” leidde in een Socca Fit-sessie. De middag ging verder met de langverwachte loterij waar meer dan dertig geschenken werden aangeboden door de vele sponsors die aanwezig waren en deze zevende editie ondersteunden.

Nogmaals gefeliciteerd aan alle deelnemers en tot volgend jaar voor de 8e editie! _AF