HARDLOPEN / De “Bell'Orientale”: nog steeds hetzelfde volkse enthousiasme!

0

Een race zoals we die graag hebben! De 3e editie van de "Bell'Orientale" Strides georganiseerd door de Intergeneration Runners Association was afgelopen zondag een groot populair succes op het strand van Orient Bay. Niet minder dan 183 hardloopliefhebbers, doorgewinterd of niet, namen deel aan de verschillende evenementen (10 km en 5 km Race en Walk) die werden betwist in de idyllische omgeving van Orient Bay en Galion, langs het natuurreservaat en Quartier van Orleans.

Wat de resultaten betreft, zullen we ons de grote overwinning op de 10 km herinneren van Omarco Robinson van de Avenir Sportif Club de Saint-Martin die over de finish kwam in 37'34'' voor Kaas Jan, 38'30'' en Jean Gouin in 38'19''.

Bij de vrouwen won Nathalie Maniez (Intergeneration Runners) het koninginnenevenement, Manja Perko en Sabrina Losada maakten het podium compleet.

Let in de race van 5 km op de goede prestatie van Murielle LANCIEN PAUL van de Avenir Sportif Club van Saint-Martin die 3e staat in het scratch-klassement.

Alle uitslagen vind je op de facebookpagina van Intergeneration Runners.

De organisatoren willen de lopers, partners en vrijwilligers bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze 3e editie en kijken uit naar volgend jaar! _AF